6 Ayda 10x Kazandıran Kripto Paraya Bakın

Kripto para dalın yıl başından bu yana önemli bir yükseliş gösteriyor. Elbette bunun başını kripto para kesiminin şahı ve önder para ünitesi olarak Bitcoin’de görüyoruz lakin Bitcoin’in yanında öteki birtakım alt koinler de, yakaladığı ivmeler ile dikkat çekiyor.

Genel kesim olumlu havasının yanı sıra, geliştirme ve haberler konusunda âlâ performans gösteren alt koinler, bu devirde yatırımcısına çok önemli bir getiri sağlıyor. Bunlardan birisi de Chainlink isimli projenin kendine ilişkin tokeni olan LINK. Geçtiğimiz altı ay boyunca akıl almaz bir performans gösteren başarılı kripto para ünitesi, Ocak 2019’dan bu yana neredeyse 6 katlık bir artış gösterdi.

Bu devirde Bitcoin’de de 2 kat artmasını fırsat bilen proje, yakaladığı ivmeyi çok âlâ kıymetlendirdi ve yatırımcısını hakikaten de çok şad etmeyi başardı.

Bankacılık noktasında yaptığı yazılımlar ve aygıtları birbirine bağlayacak kripto para ve Blockchain sistemlerini geliştiren firma, Google (NASDAQ:GOOGL) ve Oracle (NYSE:ORCL) üzere dev şirketler ile birlikte çalışmaya başlayınca, bu da elbette fiyata olumlu yansıdı.

Bu artış ile birlikte, yaklaşık 10 kata varan bir yükseliş yaşayan proje, yatırımcısını da çok mutlu etti.

Fiyat olarak 0,27 USD’den 2 dolara kadar çıkmayı başaran proje, Bitcoin’e karşı da önemli paha kazandı.

6 Ayda 10x Kazandıran Kripto Paraya Bakın yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu