ABD Kongresi: Facebook Libra Durdurulmalı, 30 Kişilik Avukat Grubu İle İnceleyeceğiz!

ABD Kongresi 30 kişilik avukat kümesi ile birlikte Facebook (NASDAQ:FB) Libra’yı inceleyecek olduklarını ve Libra üzere kripto para üniteleri için gelecekte neler yapılması ve nasıl yasal tedbirler alınması gerektiğini konuşacak olduklarını açıkladı. Washington D.C’den yapılan resmi açıklamada kripto paralar ile ilgili olarak rastgele bir tasası olmayan ABD Kongresi’nin Libra üzere kripto paralar için ise kaygılı olduğu, gerekirse Facebook tarafından Libra’nın durdurulması ve kendilerinden gelecek cevabı beklemeleri gerektiğini açıkladı.

2 milyara dayanan kullanıcı ve faal bilinirlik sayısı ile Facebook’un potansiyel bir risk yarattığını tabir eden ABD Kongresi üyeleri, 30 kişilik avukatlık kümesinin vereceği Libra ile ilgili kararlar sonucunda Facebook’un adım atabileceğini fakat o vakte kadar Libra projesini durdurması gerektiğini hatırlattı.

Görünüşte Libra rastgele bir tehdit içermiyor üzere görünse de büyük tehditler içeriyor ve bu mevzuda birtakım yasal adımlar atılması dünyadaki her bir birey için çok değerli.

Haberin devamı: ABD Kongresi: Facebook Libra Durdurulmalı, 30 Kişilik Avukat Kümesi İle İnceleyeceğiz! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu