Amerikan Demans Vakfından Kripto Para Hamlesi

Her geçen gün, daha fazla sayıda şirketin ve kurumun Bitcoin ve kripto paraları kabul ettiğini duyuyoruz. Her ne kadar bu kabul sonrasında bu şirketlerin ya da kurumların Bitcoin ya da öbür kripto paralar cinsinden aldıkları bağışlar ya da ödemeler pek sayı açısından tatminkar olmasa da, bölümün önde gelenlerin aklında ve lisanında tek bir şey var: O da şu ki, bu üslup işlerin dünya genelinde kripto paralar konusunda farkındalık yarattığı.

Bu bahis elbette ki yanlışsız ve kimilerine nazaran bu hususta daha fazla hacim ve sayı görmemiz de işten bile değil. İşte bu noktada atak yapan son şirket ise Amerikan Alzheimer ve Demans ile çaba derneği oldu. Kar hedefi gütmeyen ve demanstan etkilenen bireylere takviye ve yardım veren kurum, yaptığı açıklama ile bundan sonraki süreçte kripto paraları kabul edeceklerini duyurdu.

Kurumun başındaki isim Kevin Jameson, yaptığı açıklamada bundan sonraki süreçte Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum ve USD Coin isimli kripto paraları bağış olarak kabul edeceklerini tabir etti ve şunları ekledi:

”Amacımız dikkat çekmek ve bu alanda sesimizi duyurmak. Dünya genelinde kripto para kullanan çok kişi olduğunu biliyoruz. Onların da bu gayretimizde bize takviye çıkmasını istiyoruz. Umarım bu alanda başarılı olacağız. Bu süreçten ötürü büyük bir heyecan duyuyoruz.”

Amerikan Demans Vakfından Kripto Para Atağı yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu