Arthur Hayes’e Göre, Merkez Bankaları Bitcoin’i Arttırıyor

Lider kripto para ünitesi Bitcoin’in yaşadığı artış hepimizin malumu. Bitcoin, yıl başından bu yana yaklaşık 2 katı geçen bir artış yaşarken, bu durum da kripto para kesiminde sahiden moralleri yükseltmiş durumda.

Bu noktadan sonra Bitcoin’in gideceği fiyat tarafı ile ilgili olarak yapılan yorumlar da sahiden dikkat çekiyor. Bu bahis hakkında yorum yapan bir öteki isim ise BitMEX CEO’su Arthur Hayes oldu. Hayes, mevzuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada merkez bankalarının durumunun ve izlediği siyasetlerin çok kriitk olduğunu ve Bitcoinîn artışı tarafında tesir ettiğini söyledi.

Başarılı yönetici, Bitcoin’in de gelecek devirde artacağını söyledi. Bitcoin’in artması ile ilgili olarak konuşan Hayes, temel manada yaşanacak olan artışın sebebinin ise merkez bankalarının izleyeceği makus para siyasetleri olacağından dem vurdu.

Tüm dünya genelinde merkez bankalarının çok inefektif para siyasetlerine sahip olduğunu tabir eden Hayes, yaptığı açıklamada Avrupa Merkez Bankası, FED ve Çin’in bu hususta yapacağı berbat atılımların, Bitcoin’e yarayacağını söyledi.

Başarılı isme nazaran, birebir vakitte Bitcoin, bundan sonraki periyotta 10-20 bin dolar ortasında seyredecek. Bir müddet daha oralarda seyretmesi beklenen Bitcoin’in daha sonra 2020 yılı itibariyle önemli bir artış yaşayacağın söyleyen başarılı isim, bu artış ile Bitcoin’in yepisyeni rekorlara koşacağını söyledi. Bakalım Hayes haklı çıkacak mı?

Arthur Hayes’e Nazaran, Merkez Bankaları Bitcoin’i Arttırıyor yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu