Barry Silbert, Bitcoin’i Değerlendirdi

Kripto para kesiminin en önde gelen isimlerinden birisi olan Barry Silbert, yaptığı açıklama ile Bitcoin hakkında konuştu. Başarılı işim, yeni kuşağın altın ve gibisi klasik yatırım araçlarına karşı aralı olduğunu tabir ederken, buna rağmen bu bireylerin Bitcoin ve kripto paralara ise yüksek bir ilgi gösterdiğini argüman etti.

Başarılı isim, kağıt paraların artık ömrünün sonuna gelmeye başladığını tabir ederken, bu eserlerin yerini de günümüz kripto paralarının farklı versiyonlarının alacağını ve paranın giderek daha da dijitalleşşeceğini söyledi. Altın’ı Bırak isimli bir reklam kampanyası da yayınlayan Silbert, ünlü yatırım aracının da her geçen gün biraz daha demode hale gelmeye başladığını söyledi ve şunları ekledi:

”Amerika özelinde bakacak olursak artık servetler kuşak değiştiriyor. Aile ofislerine göz attğınızda toplamda 68 trilyon dolarlık servet, 46 ila 64 yılları ortasında doğanlardan yeni jenerasyonlara geçecek. Jenerasyon atlandıkça Bitcoin ve kripto paralara artan bir ilgi olduğunu görüyoruz. Bu durum da haliyle bana altının artık son kullanma tarihinin geçtiğini gösteriyor. Bitcoin ve kripto paralar artık daha da tanınan hale gelecekler. Bu durum kağıt para için de geçerli. Artık onun da ömrünün sonlarındayız. Bu değişim elbette bugünden yarına olmayacak lakin şu anda yaşanıyor ve bunun bir modülü olmak epeyce heyecan verici.”

Barry Silbert, Bitcoin’i Kıymetlendirdi yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu