Binance CEO’sundan İlginç Açıklama: Tüm Paramı Sattım!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Binance’nin CEO’su Changpeng Zhao’nun yaptığı açıklamalar elbet kripto para piyasası tarafından merakla takip ediliyor. Yeni bir açıklama yapan Zhao, elinde bulunan tüm fiat para ünitelerini yıllar evvel sattığını açıkladı.

Yıllar evvel tüm parasıyla Bitcoin aldığını ve elinde kağıt para kalmadığını tabir eden Changpeng Zhao şu biçimde açıklamada bulundu:

Ran NeuNer’in attığı bir Tweet üzerine bu açıklamayı yapan Zhao’nun karşılık verdiği Tweet’de şu biçimdeydi.

Ran NeuNer’in “Bugünden itibaren her gün biran Bitcoin alacağım” Tweet’inden sonra kendi görüşünü bildiren Zhao, bunun yanlış bir yaklaşım olduğunu ve zati kendisinin tüm fiat para ünitelerini çoktan kripto paraya dönüştürdüğünü söz etti. Bu açıklamasının akabinde “kimseye teklifte bulunmuyorum herkesin kendi fikri özgürdür” kelamlarını de açıklamasına eklemeyi ihmal etmedi.

Bu konuşmaya dahil olan Morgan Creek Digital’in kurucu ortaklarından Anthony Pompliano’da “BTC’yi gündelik yaşantıda harcayacak yerlerin artması ve hatta iş yerinde BTC ile maaş ödemesi yapan yerler son vakitte süratle artıyor. Bu artış sonucunda Zhao’nun bu fikri daha çok insan tarafından benimsenecektir.” tabirini kullandı.

Haberin devamı: Binance CEO’sundan Değişik Açıklama: Tüm Paramı Sattım! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu