Binance, Facebook’un Kripto Parası Libra’nın Ağına Katılmak İstiyor!

Geçtiğimiz hafta toplumsal medya devi Facebook (NASDAQ:FB) uzun vakittir beklenen Blockchain temelli kripto parası Libra’yı duyurdu ve white paper’ını halka açık bir biçimde paylaştı.

Facebook, Libra ağındaki süreçleri onaylayacak (doğrulayıcı node) 23 dev şirketin isimlerini de açıkladı. Listede Visa (NYSE:V), Uber (NYSE:UBER), eBay (NASDAQ:EBAY), Vodafone (LON:VOD) ve alışılmış ki Facebook’un önde gelen şirketleri yer alıyor. Toplumsal medya devi, 2020 yılının birinci yarısında piyasaya sürmeyi hedeflediği Libra’nın doğrulayıcılarının sayısını 100’e çıkarmayı planlıyor.

Tel Aviv’deki FinTech Junction Konferansı’na katılan Binance’ın Baş Strateji Sorumlusu Gin Chao, Libra ağındaki süreçleri doğrulayan şirketlerden biri olmayı düşündüklerini açıkladı. Chao, verdiği bir röportajda Binance’in Libra ağında bir onaylayıcı olmayı düşünüp düşünmediği sorusuna şu yanıtı verdi:

Chao ayrıyeten Libra’nın kripto para ekosistemi üzerindeki tesiri hakkında da genel görüşlerini paylaştı:Libra’nın kripto paraların benimsenmesi ismine şimdiye kadarki en güzel köprü misyonu görecek olan bir kripto para ünitesi olduğunu tabir eden Chao’ya nazaran Libra, kripto paralar için gerçek bir kullanım örneği.

Haber İçeriği: Binance, Facebook’un Kripto Parası Libra’nın Ağına Katılmak İstiyor!

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu