Binance, Uzun Zamandır Beklenen Dogecoin’i (DOGE) Listeleyecek!

Binance, uzun vakittir listelenmesi istenen 27. en büyük kripto para ünitesi Dogecoin’i (DOGE) listeleyeceğini duyurdu.

Borsa tarafından yapılan duyuruya nazaran Dogecoin, DOGE/BNB, DOGE/BTC, DOGE/USDT, DOGE/PAX ve DOGE/USDC süreç çiftleri ile 7 Temmuz’dan itibaren borsada listelenmeye başlayacak. DOGE yatırma süreçleri ise an itibariyle başlamış durumda. Yatırma süreci için rastgele bir fiyat alınmayacak.

Borsanın duyurusu sonrası Dogecoin fiyatı 1 dakikada yüzde 60 arttı. DOGE, haberi hazırladığımız sırada 0,003997 dolardan el değiştiriyordu.

Dogecoin (DOGE) Nedir?Dogecoin aslen bir şaka/mizahi bir hedefle oluşturuldu. Gaye internette geniş popülerlik kazandıran komik görünümlü Shiba Inu köpeğine atıfta bulunmaktı.

Oluşturulmasından bu yana, kripto para ünitesinin popülerliği ve pahası fırladı. Kripto para ünitesinin birçok sadık hayranı ile yıllar içinde devasa bir topluluk gelişti. Topluluk, Dogecoin ile birtakım inanılmaz şeyler yaptılar. Kripto para ünitesini kullanarak Jamaika kızak ulusal ekibi için para toplamak için Soçi Kış Olimpiyatları’na gitmek, Kenya’nın kırsal bölümünde bir kuyu inşa etmek için içme suyuna erişim projesini finanse etmek üzere.

Dogecoin’in şu anki piyasa pahası 250 milyon dolar seviyesinde. Kitlesel fonlama çalışmalarında kullanılmasından ötürü Dogecoin’in kıymetinin vakitle daha da artması öngörülüyor.

Haber İçeriği: Binance, Uzun Vakittir Beklenen Dogecoin’i (DOGE) Listeleyecek!

Başa dön tuşu