Bitcoin Libra Nedeniyle İlk Zamanlar Zarar Görebilir

Bitcoin fiyatı son yıllarda değişim gösteriyor ve görünüşe bakılırsa kısa mühlet içerisinde satışa sunulacak olan Libra ile birlikte daha büyük bir bedel değişimi ile karşı karşıya kalabilir. Kripto para ünitesi yatırımcıları son yıllarda giderek artan kripto para talebine karşın yakın vakte kadar hiçbir formda rekor beklentisinin tutmayacağını ve rekor kırılması için öncesinde önemli bir ekip düzenlemeler olması gerektiğini düşünüyordu. Kripto paraların düzenlenmesi ve bundan sonra rekor kıracak olduğunu düşünen milyonlarca Bitcoin yatırımcısı, bu hususta beklentilerinin tutması için bir mühlet daha beklemek zorunda olacağını kestirim etmişti.

Bitcoin bunu beklemeden tekrar 12 bin dolar düzeyini geçtiğimiz günlerde aştı lakin görünen o ki Libra nedeniyle 2020’de büyük oranda düşüşler ile karşı karşıya kalabilir. Facebook (NASDAQ:FB) Libra nedeniyle birinci vakitler Bitcoin satışlarının daha fazla olabileceği, buna bağlı olarak ise Libra yatırımına yönelecek olan kripto para yatırımcılarının Bitcoin fiyatında düşüşe sebep olabileceği kestirim ediliyor.

Haberin devamı: Bitcoin Libra Nedeniyle Birinci Vakitler Ziyan Görebilir birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu