Bitcoin’de Yeniden Yükseliş Ne Zaman Başlayacak? Selcoin Açıkladı!

Bitcoin’de her gün yeni taban düzeyler test edilir oldu. 13.800 doları kıramayan Bitcoin yüzde 20’ye yakın geri çekildi ve bir sonraki denemesinde 13.150 dolardan öteye geçemedi. Bu denemenin akabinde kademeli bir formda Bitcoin’deki düşüş başlamış oldu.

Uzun vadede Bitcoin piyasasından beklentiler son derece olumlu, fakat kısa vadede fiyat düzeltmesi kaçınılmazdı. Bitcoin, 13.800 dolara kadar sert halde yükselmiş ve önemli bir fiyat düzeltmesi görülmemişti.

Şimdi Bitcoin fiyatının nereye gideceği büyük merak konusu. 4 haneli sayılardaki seyahat devam mı edecek, yoksa 5 haneli sayılara geri mi dönülecek? Analistlerin bir kısmı aşağı taraflı hareketin devam edeceğini söylerken, bir kısmı ise üst istikametli hareketin tekrar başlayacağını belirtiyor.

Piyasa analisti Selcoin, Bitcoin’in 9.300-8.900 dolar aralığına kadar geleceğini ve bu aralığın görülmesinin akabinde yine yükseliş sürecine girileceğini söylüyor.

Analist ayrıyeten Bitcoin’in piyasa hakimiyetinin yüzde 75-80’e kadar çıkabileceğini, bunun gerçekleşmesi durumunda ise altcoinlerin daha da ezilebileceğinin sinyalini veriyor.

Haberi hazırladığımız sırada Bitcoin fiyatı 9.546 dolardan süreç görüyordu.

Haber İçeriği: Bitcoin’de Tekrar Yükseliş Ne Vakit Başlayacak? Selcoin Açıkladı!

Başa dön tuşu