Bitcoin’deki Düşüş Sağlıklı Bir Hareket mi? Ünlü Bitcoin Boğası Thomas Lee Cevap Verdi

Fundstrat Küresel Advisers’in kurucu ortağı, ünlü Bitcoin boğası Thomas Lee, Bitcoin’deki (BTC) son düşüşün sağlıklı bir hareket olup olmadığı sorusuna karşılığını verdi. Lee, Bitcoin’deki son düşüşün sağlıklı bir hareket olduğunu söyledi.

Lee, attığı tweet’inde Bitcoin için Google (NASDAQ:GOOGL) aramalarındaki son düşüşle ilgili endişelerede değindi. Lee, “Bitcoin’in arama trafiğinin düşük olmasına gelince, bunun âlâ bir işaret olduğunu düşünüyorum. Bu Bitcoin’deki artışın büyük bir aldatmaca olmadığı manasına geliyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Google Trends’in bilgilerine nazaran, Haziran ayının sonunda Google’da ABD’den yapılan Bitcoin aramaları tüm vakitlerin en yüksek düzeylerini görmüştü. O vakitten bu yana arama hacminin yüzde 45 düştüğü gözlemlendi. Bu düşüş Bitcoin’e olan yatırımcı ilgisinin düştüğü formunda yorumlanmıştı. Lee, açıklamasıyla bu görüşü reddetiyor.

En büyük kripto para borsası Binance’ın CEO’su Changpeng Zhao, 12 Temmuz’da Bloomberg’e verdiği röportajda son rallinin şoför koltuğunda ferdî yatırımcıların olduğunu söylemişti. Zhao’nun bu açıklaması kripto para piyasasına olan kurumsal yatırımcı ilgisinin şimdi beklenen seviyede olmadığını gösteriyor.

Haber İçeriği: Bitcoin’deki Düşüş Sağlıklı Bir Hareket mi? Ünlü Bitcoin Boğası Thomas Lee Yanıt Verdi

Başa dön tuşu