Bitcoin’e Yeni Yatırım Yapanlar Hayal Kırıklığı Yaşıyor

Bitcoin yeni yatırımcılarına büyük bir hayal kırıklığı yaşatarak oluşturduğu tüm inancı kaybetmeye hakikat ilerliyor. Yatırımcılar bir müddettir 14.000 dolar düzeyine ilerleyen Bitcoin fiyatının daha fazla kıymet kazanacak olduğunu ve daha fazla insanın kripto para ünitesini satın alacak olduğunu düşünürken, gece saatlerinde yaşanan düşüşler piyasada rekor düzeyde bir düşüşün akabinde bu düzeyden yatırım yapan yatırımcıları kızdırdı. Kripto para ünitesi sahibi olan yatırımcılar bir müddettir devam eden bu tartışmaların ortasında sıkıştı da sıkıştı.

Kripto para ünitesinin bir anda değişen bu pahası sonucunda binlerce dolarlık yatırımlarının binlerce dolar bedel kaybettiğinden yakınan yatırımcılar ise bu olayların devamında daha fazla sorun olabilecek olduğunu ve piyasada inanç problemlerinin uzunluk gösterebileceğini tabir etti. Bitcoin 14.000 dolara giden fiyatının akabinde bugün 11.800 dolar düzeylerine yakın bir düzeyde faal olarak el değiştiriyor ve yakın vakitte daha fazla düşüş olabileceği sinyalleri gelmeye devam edecek üzere görünüyor. Fakat eski devir yatırımcıları bu düşünün olağan olduğunu ve fiyatını yükseleceğini söz ediyor. Panik ortamı yalnızca piyasayla yeni tanışan yatırımcılar ortasında mevcut.

Haberin devamı: Bitcoin’e Yeni Yatırım Yapanlar Hayal Kırıklığı Yaşıyor birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu