Bitmex’de Hacim Trilyon Doları Aştı

Kripto para dalının en kıymetli paltformları ortasında gösterilen BitMEX’de kaydedilen toplam hacim ölçüsü sahiden de akıl almaz bir ölçüye ulaştı.

Kaldıraçlı süreç, vadeli piyasalar ve marj ticareti üzere opsiyonlarını müşterilerine sunan ve kripto para kesiminde adeta dev bir kurum haline gelen Bitmex’den elde edilen datalara nazaran, son bir yıllık süreçte 1 trilyon dolara ulaştı.

Bit Mex kurucusu ve CEO’su olan Arthur Hayes’in açıkladığı datalara nazaran, platformda son bir yıllık süreçte tam bir trilyon dolarlık hacim elde edildi.

Bitcoin’in son periyotta yakaladığı büyük ivmenin de bu artışta önemli tesiri olduğu söz ediliyor. Lakin Bit MEX de birebir öbür vadeli süreç firmaları üzere hem düşerken hem de çıkarken kazanma bahtı sunduğundan, fiyat artışlarından etkilenme tahminen de o kadar yüksek olmuyor.

Ancak bu alanda firmanın ekmeğine yağ süren ana gelişme ise, Bitcoin’in çok önemli bir volatiliteye sahip olması. Son bir iki haftalık süreçte hakikaten de çok volatil hareketler çizen Bitcoin, bu sebeple marj ticareti konusnda önemli de fırsatlar sundu.

Ancak elbette bu stil işlere girerken kar ziyan marjını yeterli hesaplamak ve riskleri yeterli belirlemek gerekiyor. Aksi takdirde durum çok sıkıntı bir hal alabiliyor.

Bitmex’de Hacim Trilyon Doları Aştı yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu