Blockchain Economy 2020’nin Hazırlıklarına Başlandı

Bölgenin Kripto Para Alanında En Büyük Konferansı Blockchain Economy 2020’nin Hazırlıklarına Başlandı!

İstanbul, Şubat 2020’de bölgenin en büyük kripto para konferansının ikincisine konut sahipliği yapacak. Birincisi 20 Şubat 2019’da gerçekleştirilen, Bitcoin varsayımlarıyla tanınan Wall Street analisti Tom LEE ve teknoloji milyarderi Tim Draper’ın ana konuşmacılar ortasında olduğu Blockchain Economy Summit, 2020 yılında da Blockchain ve kripto para dünyasının milletlerarası değerli isimleri, girişimcileri, yatırımcıları ve projelerini 2 gün boyunca bir ortaya getirecek.

Blockchain Economy Summit’te Türkiye, Avrupa, tıpkı vakitte Orta Doğu ve Orta Asya ülkelerinden yatırımcı, teşebbüsçü ve blockchain teknolojisiyle ilgili öğrenciler yenilikçi proje ve fikirler etrafında bir ortaya gelecek; alanında uzman profesyoneller ve mühendisler ile dalın geleceği tartışılacak.

Konferansta bu yıl yeniden çok değerli isimler İstanbul’da buluşacak. Erken devir avantajlı bilet satışlarının başladığı, 60 ülkeden, 3.000’den fazla iştirakçinin yer alacağı konferansın milletlerarası konuşmacıları önümüzdeki günlerde açıklanacak. Tüm ayrıntılı bilgi ve gelişmelere önümüzdeki günlerde konferansın web adresinde yer verilecek

Etkinlik Ayrıntıları İçin Tıklayınız

Başa dön tuşu