Bu 2 Meme Coin Fırlayabilir! – Dovizhabercisi.com

Analistler, bu destek tutarsa ​​bu meme coin için rallinin 0,000017 dolara çıkacağını tahmin ediyor ve Shiba Inu’nun rakibi için katalizörlere bakıyor.

Meme coin daha yükseğe çıkabilir

Bir kripto analisti, Elon Musk’ın meme tokeni Dogecoin’in (DOGE) kalıcı bir direnç seviyesinden çıkmasına neden olabileceğini söylüyor. Takma adlı analist Pentoshi, 672.200 Twitter takipçisine, meme coin Shiba Inu’nun (SHIB) en büyük rakibinin yükseliş desteği gösterdiğini ve bunun onu daha yükseğe çıkarabileceğini söyledi.

Nam Salan 3 Analist: Bu 2 Meme Coin Fırlayabilir!

DOGE, yılın büyük bir bölümünde yaklaşık 0,0940 dolar fiyat seviyesinde dirençle karşı karşıya kaldı, ancak bu direnç devam ederse, 0,159 dolara bir kırılmanın yakın olduğunu gösterebilir. Pentoshi, Musk’ın Dogecoin’i yükselişe geçiren katalizör olabileceğini söylüyor. Dogecoin destekçisi olan Musk, geçtiğimiz yıl satın aldığı mikroblog sosyal medya platformu Twitter’da kripto para ödemelerine izin vermek için hamleler yapıyor.

Başka bir kripto analisti Smart Contracter, Dogecoin’in dibe ulaşmış olabileceğini söylüyor. DOGE’nin, 0.00000387 DOGE/BTC destek seviyesinden sıçrayarak Bitcoin’e (BTC) karşı güçlü bir performans gösterdiğini söylüyor. Grafiğine baktığında, Dogecoin’in Mart ayında %100’den fazla büyük bir artışla 0.00000808 DOGE/BTC’ye ulaşacağını tahmin ediyor.

Destek arkasında ralliyi getirebilir

Kıdemli trader Ali’nin son analizine göre Shiba Inu (SHIB), 0,000017 dolar fiyat bölgesine doğru bir ralli düzenlemeye hazırlanıyor olabilir. Ali, varlığın 18 Ocak’ta 0,00001294 dolara ulaştığı zaman oluşan bir boğa flamasından çıkmak istediğine inanıyor.

Ancak deneyimli analist, bu yükseliş tahmininin yalnızca varlığın 0,000011 dolar fiyat seviyesinin üzerinde sabit kalabilmesi durumunda gerçekleşeceğini kaydetti. Shiba Inu’nun bu seviyenin altına en son 19 Ocak’ta düştüğünü belirtmekte fayda var. Varlık, 18 Ocak’ta 0,00001294 dolardan hafif bir düşüş yaşadığından bu yana 0,000011 dolar ile 0,000012 dolar arasında yatay işlem görüyor.

Nam Salan 3 Analist: Bu 2 Meme Coin Fırlayabilir!

Bir varlık zirveye çıktığında ancak daha sonra dar bir aralıkta yanlara doğru hareket etmeye başladığında bir boğa flaması oluştuğunu unutmayın. Model yükseliş olarak kabul edilir, çünkü genellikle varlığın kritik desteğin üzerinde kalması durumunda değer kazanmaya devam edeceğinin sinyalini verir. Ali, SHIB’in bu noktada kritik desteğinin 0,000011 dolar bölgesinde olduğuna inanıyor.

Bununla birlikte, daha geniş pazarda hakim hale gelen mevcut düşüş atmosferini hesaba katmak önemlidir, ancak SHIB bundan pek etkilenmemiş görünüyor. Çoğu varlık son 24 saatte zarar kaydetti, ancak Shiba Inu zaman çerçevesi içinde %3’lük bir kazanç elde etti ve şu anda 0,00001250 dolardan el değiştiriyor. SHIB, son 24 saat içinde en büyük 30 varlık arasında en çok kazanan oldu.

SHIB gelişmeleri

Boğalar, topluluk içindeki olumlu duygulardaki artıştan ve varlığı çevreleyen olumlu gelişmelerden destek arayabilirler. Yaklaşan katman-2 çözümü olan Shibarium hakkındaki heyecan, SHIB’nin konumunu 0,000011 doların üzerinde tutmaya da yardımcı olabilir. Shytoshi Kusama kısa süre önce, etkileyiciler tarafından dikkat çeken başka bir Shibarium alayı yayınladı.

Nam Salan 3 Analist: Bu 2 Meme Coin Fırlayabilir!

Varlığı çevreleyen en son olumlu gelişmelerden birinde, blockchain ödeme platformu FCF Pay, sanal kartların kullanımıyla yapılan SHIB ödemelerinin son zamanlarda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını ve benimsenmede bir artışa işaret ettiğini ortaya koydu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Dovizhabercisi.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Dovizhabercisi.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Dovizhabercisi.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Dovizhabercisi.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Dovizhabercisi.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Dovizhabercisi.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Dovizhabercisi.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Dovizhabercisi.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Dovizhabercisi.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Dovizhabercisi.com’u bağlamaz.

Uyarı: Dovizhabercisi.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Dovizhabercisi.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Dovizhabercisi.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

Başa dön tuşu