Çarpıcı Bitcoin Fiyat Tahmini: Bitcoin 2025 Yılında…

Yaptığı analistlerle her vakit gündeme gelen ünlü analist Willy Woo, Bitcoin fiyatı hakkında yeni bir iddiada bulundu. 2025 yılında yalnızca Bitcoin‘in piyasa hacminin 1 trilyon dolar düzeyine ulaşacağını tabir eden Woo’nun daha evvelki varsayımları tutmuştu.

2013 yılında kripto para piyasası için yaptığı kestiriminde 1 trilyon dolar piyasa hacminin görülebilecek olduğunu söz eden Woo bu tezini tutturdu. Zira 2017 yılında kripto para piyasa hacmi yaklaşık 900 milyar dolar düzeylerine kadar ulaşmıştı.

Bitcoin’in tek başına 1 trilyon dolar piyasa hacmine ulaşacağını düşünen Woo, fiyat iddiası beklentisini de 100.000 dolar olarak açıkladı. 2025 yılına kadar BTC’nin 100 bin dolar olacağını ve dünyada artık birden fazla insan tarafından kullanılacak olduğunu tabir eden Willy Woo, bu fikrinde yalnız değil.

Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde 100.000 dolar varsayımını yapan birçok ünlü analist ve yatırımcı mevcut.

Ancak Bitcoin fiyatının ne kadar olacağını kestirmek mümkün değil. Çünkü 2018 yılı içerisinde de farklı fiyat iddiaları yapılmış ve BTC 3.500 dolar düzeylerine kadar gerilemişti. An prestiji ile BTC’nin tekrar güç kazanmasından sonra yüksek fiyat kestirimleri analistler tarafından yapılmaya başlandı.

Dünyada yaklaşık 25 ila 50 milyon ortasında Bitcoin kullanıcısı olduğu varsayım ediliyor. Önümüzdeki yıllarda bu oranın artması ve Bitcoin’in daha fazla insan tarafından kullanılması ile birlikte sonlu arzı olan BTC, önemli fiyat düzeylerine ulaşabilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir. Analist görüşlerini bilgilendirme gayelidir.

Haberin devamı: Çarpıcı Bitcoin Fiyat Varsayımı: Bitcoin 2025 Yılında… birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu