Fantom’a Destek Destek Üstüne

Kripto para dalının son devirde en sağlam projeleriden birisi olarak gösterilen Fantom’a takviye yağıyor. Akıllı kontrat platformu olarak sürece giren ve FTM isminde bir de kendi tokeni olan proje, kısa bir müddet içerisinde hem Binance hem de Okex’de listelenmeyi başardı.

Blockhain teknolojisinin nimetlerini, bir diğer yeni ve başarılı teknoloji olan akıllı kontratlar ile birleştiren Fantom, bu uğurda çıkardığı tokenini de, dünyanın en fazla likiditeye sahip olarak gösterilen borsalarında listeletmeyi başardı ve bu atağı ile yatırımcısından ve kripto para kesiminden tam not almayı da başardı.

Binance’den yapılan açıklamada FTM’nin, borsadaki başka birçok alt koin üzere USDT, TUSD ve USDC isimli stabil kripto paralara karşı trade edilebileceğini belirtti. Buna ek olarak FTM tokeni, BNB ve Bitcoin’e karşı da alınıp satılabilecek.

Bugün ise OKEX’den yapılan açıklamada Fantom’un FTM isimli tokeninin 1 Temmuz’dan itibaren piyasada olacağını belirtti.

Blockchain teknolojisini bilhassa yaşanabilir akıllı kent konseptleri ve sıhhat üzere alanlarda hissettirmek isteyen ve bu uğurda önemli çalışmalar yapan firma, bu emeklerinin karşılığını alabilecek mi, bunu da vakit gösterecek.

Ancak projenin kaliteli olduğunu belirtmek de bize düşen vazifeler ortasında yer alıyor.

Fantom’a Takviye Dayanak Üstüne yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu