G20 Sonrası Bitcoin İçin Nasıl Geçecek?

Japonya’da düzenlenen G20 tepesi geride kaldı. Dünyanın en büyük 20 iktisadının başkanlarının geldiği dorukta, birçok mevzuda değerli görüşmeler yapıldı ve bu görüşmeler ortasında Bitcoin ve kripto paralar da yer aldı. Bu kripto paraların geleceğinin ne olacağı, sürecin nasıl ilerleyeceği ve her şeyden de kıymetlisi, regülasyon konusunda nasıl önlemler alınacağı bahisleri çok büyük bir kıymet teşkil ediyordu.

Bu alanda genelde eski telaffuzların tekrarlandığını görmekteyiz ve devletlerin en azından şu an için yeni bir adım atmaktan imtina ettiğini söylemek mümkün. fakat bu demek değil ki gelecekte Bitcoin ile ilgili devletler sessiz kalacak.

Hatta o denli ki, kripto para kesiminin ünlü analistlerinden bazıalrı, G20 sonrası Bitcoin’in önemli bir artış yakalayacağını öne sürüyor. Elbette grafik ve teknik tahlile dayanmayan ve daha çok temel tahlil ve iddia bileşenlerini içeren bu tabirlere, başka tüm sözler üzere, biraz önlemle yaklaşmakta yarar var lakin görünüşe nazaran, bu tezler çok güçlü.

Bakalım, bu mevzuyla ilgili önümüzdeki günlerde ne üzere gelişmeler bizi bekliyor olacak? Nitekim de G20’nin Bitcoin ve kripto para kesiminde beklenen regülasyonlar yolunda bir adım atması, süreci çok âlâ bir yere evirebilir.

G20 Sonrası Bitcoin İçin Nasıl Geçecek? yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu