Huobi ve Paratica İşbirliği Yapmaya Karar Verdi

Huobi ve Paratica ortasında yeni bir işbirliği projesine imza atıldığı açıklandı. Yapılan açıklamada Türkiye’de etkin ticari faaliyetler gösteren şirketin Huobi kripto para borsasının Türkiye’de hizmet sunması için yapılan teşebbüslerinden ötürü ilgi çektiği ve yakın vakitte kripto para ünitesi borsasının Türkiye’ye yönelik Türkçe hizmetler sunmaya başlayacak olmasından ötürü bu mutabakatın yapılmış olabilecek olduğu tez edildi.

7 gün 24 saat kendi kararları doğrultusunda istediği ticareti yapabilen Paratica’nın kuruluş hedefi aslında kripto para üniteleri ile çok fazla ilgili olmasa da ticari bir şirket olmasından ötürü Huboi ile yaptıkları mutabakat son derece olağan.

Türkiye’ye kısa mühlet sonra giriş yapacak olduğu tezi gündemde olan dünyanın en büyük kripto para borsalarından Huobi’nin işbirliğinden karının ne olacağı ise merak konusu. Huobi şayet ki Türkiye’de ilgi görür ise işlerini daha fazla büyütebilir ve bununla bir arada kripto para ünitesi yatırımcıları Türk kripto para borsaları yerine Huboi kripto para borsasını tercih etmeye başlayabilirler. Yatırımcılar için kısa müddet içerisinde karar vermek ve borsa değiştirmek hiç sorun olmuyor.

Haberin devamı: Huobi ve Paratica İşbirliği Yapmaya Karar Verdi birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu