İddia: 6 Yıl Önce Unuttuğu Bitcoin Cüzdanına Erişti!

Reddit.com’da moosdijk12345 kullanıcı ismini kullanan bir kişi 6 yıl evvel unutmuş olduğu Bitcoin cüzdanına eriştiğini görseller ile paylaştı. Kripto para üniteleri dünyanın her yerinden ne vakit istenirse erişilebilecek bir yatırım ve ödeme aracı olarak tanınmış olsa bile bazen hesaplar unutulabiliyor ve bu sebeple binlerce insan kripto para hesabına erişemeyebiliyor. Bitcoin sahibi olan moosdijk12345 isimli kullanıcının hesabına 6 yıl sonra erişmesi üzerine çok güçlü olabilecek olduğu yorumları yapılırken, o periyotta 1.000 dolarlık yatırımının bugün kat be kat fazlası olduğu hatırlatıldı.

Kripto para üniteleri daima olarak paha kazandı ve bu 6 yıl içerisinde kat be kat ilgi odağı oldu. moosdijk12345 hakkında yapılan yorumları okumayacak olduğunu ve kendisinin 10 saat kadar sürmesi beklenen erişim sürecinin sonunda rastgele bir bilgi paylaşmayı düşünmediğini muhakkak etti.

Bazı kullanıcıların ikazları üzerine kendisi hakkında hiçbir bilgi ve bilgi paylaşmayacak olduğunu aşikâr eden moosdijk12345, kripto para ünitesi cinsinden ne kadar Bitcoin sahibi olduğunu ise açıklamadı. Kullanıcının en az 1 BTC sahibi olduğu ve çok daha fazlasının olabileceği iddia edilmekte.

Haberin devamı: Argüman: 6 Yıl Evvel Unuttuğu Bitcoin Cüzdanına Erişti! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu