John Mc Afee’den Küba Kripto Parası Açıklaması

Kripto para dalının en nev i şahsına münhasır isimleri ortasında yer alan John Mc Afee, yaptığı açıklamada Küba ile ilgili olarak kimi yorumlar yaptı. Amerikan Vergi Dairesi ile önemli meseleler yaşayan ve ülkesiyle başı sıkıntıda olan Mc Afee, şu anda adeta bir sürgünü yaşarken, bu esnada da kendine has açıklamalarını ve tehditlerini de sürdürmeye devam ediyor.

Son olarak Küba’nın kripto para projesi ile ilgili olarak kimi açıklamalar yapan başarılı isim, Küba halkının ABD’nin çizdiği üzere sefil olmadığını, pek bilakis son derece refahı yüksek bir sistem ile yönetildiğini söylüyor.

Başarılı isim, kendisinin gelir vergisi ödememesi konusunda da enteresan yorumlar yaptı. Şu anda Bahamalar’da kaçak durumda yer alan Mc Afee, 8 yıl boyunca vergi ödememesinin ana sebebinin ‘ideolojik’ olduğunu söyledi.

Daha sonra bir kere daha başkanlık seçimlerinde aday olacağını deklare eden başarılı isim, Küba konusunda da şunları söyledi:

”Küba’ya fiyatsız bir halde takviye veriyorum. Bu mevzuda onların gerisindeyim. Kripto para oluşturmak şiddetli ve zahmetli bir iş. O denli bugünden yarına olamaz. Düzgün bir çalışma gerekiyor. Ben de Küba bu alanda bir proje yaparsa ona takviye sunacağım. Bundan da gurur duyarım. Zira bana kalırsa Küba nitekim de mükemmel bir ülke. Ben de bunun bir kesimi olmak isterim.”

John Mc Afee’den Küba Kripto Parası Açıklaması yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu