Netflix’ten Kripto Para Belgeseli

Dünyada şu anda tesir gücü en yüksek kurumlar ortasında kim var derseniz, bu soruya birçok farklı cevap bulmak mümkündür lakin genelde bir ortak kanı vardır ki o da toplumsal medya. İşte o yeni medya tertibinin değerli yapı taşlarından birisi de Netflix (NASDAQ:NFLX). Son periyotta ülkemizde de faaliyet göstermeye başlayan dijital yayın platformu, sahiden de çok önemli ve geniş bir kitleye hitap ediyor ve bu da, Netflix’in tesir alanını giderek arttırmasına yol açıyor.

Son devirde kripto para kesimine de periyot dönem dizilerinde yer veren ve insanların kulağını Bitcoin ve Ethereum üzere kavramlara alıştıran firma, şimdilerde de bölümün alt koinleri için bir belgesel çekmeyi planlıyor.

Konuyla ilgili çıkan haberlerde, kripto para bölümünün önde gelen isimleri söyleşi de yapılacak bir içeriğin çıkacağının tez edilmesi, kripto para kesiminde heyecan yarattı.

Birçok kişi, Netflix üzere dev bir içerik platformunda çıkacak olan bu usul bir bilgselin, sıradan vatandaşların başındaki kripto para algısını kıracağını ve onları bu dünyaya çekeceğini düşünüyor. E elbette bu şekil bir olay da Bitcoin ve öbür kripto paraların fiyatının artması da bekleniyor ki bu da umut edilen bir şey.

Netflix’ten Kripto Para Belgeseli yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu