OKX ve Manchester City,taraftarlara ilham verecek İnteraktif Avatar Kampanyası’nı başlattı

Global kripto para borsası OKX, İngiltere Premier Lig’in önde gelen futbol kulüplerinden olan Manchester City iş birliğiyle İnteraktif Avatar Kampanyası’nı başlattığını açıkladı.

Dünyanın önde gelen Web3 teknoloji şirketi ve Manchester City’nin resmî antrenman forması sponsoru olan OKX, yaptığı resmî açıklamayla Manchester City Kulübü ile yeni bir İnteraktif Metaverse Avatar Kampanyası başlattığını duyurdu. Bu gelişmeyle birlikte, Yahoo tarafından oluşturulan playforthecity.com adresindeki AR deneyimi sayesinde taraftarlara Manchester City antrenman formaları ve OKX markalı maç önü ısınma formalarıyla kendi dijital avatarlarını kişiselleştirme fırsatı tanınıyor. 

Manchester City’nin Premier Lig şampiyon adaylarından Arsenal ile kendi evinde oynayacağı karşılaşma sırasında yapılacak olan çok kanallı kampanya kapsamında, başlama vuruşunun ardından, taraftarlar stadyuma doğru ilerlerken Manchester City’nin önde gelen oyuncularının dev avatarlar olarak Manchester’ı keşfettiği çarpıcı bir videonun da ilk gösterimi yapılacak. Hazırlanan video yeni deneyimi duyururken, taraftarlara “Play for the City” konusunda ilham verecek, aynı zamanda Manchester City x OKX formasında fanların kendi kişiselleştirilmiş dijital avatarlarına sahip olmalarına olanak tanıyacak.

Taraftarlar, avatarlarını 4.000 Metaverse oyunu ve uygulamasında kullanabiliyor

Yeni deneyim, taraftarların saniyeler içinde kendi özel avatarlarını oluşturmalarına ve bu yeni avatarlarını 4.000 Metaverse oyunu ve uygulamasında kullanabilmelerini sağlıyor. Bununla birlikte, avatarlarını #playforthecity etiketiyle sosyal medyada paylaşan taraftarlar, Man City ve OKX ödüllerinden de pay alma şansı yakalıyor.

Manchester City ve OKX Web3 dünyasından fırsatlar sunuyor

Manchester City iş birliğiyle geliştirmekte oldukları Metaverse deneyimlerinin heyecan verici yeni fırsatlar yarattıklarını ve taraftarların Metaverse ortamında oluşturacakları avatar ile bu fırsatlara erişebileceklerini belirten OKX Pazarlama Direktörü Haider Rafique, “Bu kampanya, Manchester City ve OKX’in Web3 dünyasından fırsatlar sunarak taraftar deneyimini geliştirme çabalarını yansıtmanın yanı sıra OKX’in, kullanıcıların “yeni internet” dünyasına adım atmalarına yardımcı olma misyonu için azimle çalıştığını da gösteriyor.” dedi.

Manchester City’den taraftarlara benzersiz bir deneyim 

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan City Football Group Medya Direktörü Gavin Johnson, “Bugün OKX ve Yahoo ile birlikte bu heyecan verici kampanyayı başlatıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Üç ortağın da uzmanlıkları bir araya getirilerek; dünyanın dört bir yanındaki Manchester City taraftarlarına benzersiz, ilginç ve yepyeni bir yolla kulüp ile bağlantı ve etkileşim kurma fırsatı tanınıyor. Tüm taraftarların bu deneyimden büyük keyif almasını umuyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlham veren etkinlik Yahoo iş birliğiyle hazırlandı

Etkinlik, Metaverse deneyimini hayata geçirmek ve taraftarlara duyurmak üzere nitelikli bir içerik ekibine sahip olan ve en gelişmiş tanıtım teknolojisi platformlarını kullanan Yahoo iş birliğiyle hazırlandı. Yahoo, tanıtım videosunu özel bir AR ve avatar deneyimini oluşturmak adına Ready Player Me platformuyla birlikte çalışarak oluşturdu. Ayrıca, hazırlanan içeriği kendi reklam teknoloji platformu olan Demand Side Platform (DSP) aracılığıyla, Dijital Dış Mekân (DOOH) konumlarının yanı sıra mobil, tablet ve TV ekranlarına video, görsel ve yerel formatlarda da dağıtacak. Böylelikle Manchester City, taraftarlarına bu deneyimi bizzat yaşamaları yönünde ilham olacak.

Planlanan yenilikçi kurgu, Rúben Dias’ın antrenman tekniklerinin öğrenildiği ve İlkay Gündoğan’ın özel taktiklerine erişim sağlandığı OKX Collective Metaverse’ündeki fırsatlardan sonra OKX ve Manchester City tarafından taraftarlara sunulan en yeni Metaverse deneyimi. Mayıs ayında hayranlar Jack Grealish ve Alex Greenwood ile özel deneyimler yaşamak üzere Metaverse’e davet edilecek. 

 

Başa dön tuşu