Pazar Payı Düşen Bitcoin Liderliğini Koruyor

Kripto paraların babası olan Bitcoin, kısa mühlet içerisinde milyonlarca insanı kendisine bağladı. Bitcoin, milyarlarca dolar piyasa hacmi, binlerce dolar fiyatı, milyonlarca kullanıcısı ile dünyada hükümetleri bile korkuttu. Bitcoin’in kripto para ünitesi olarak ulusal para ünitelerinin önüne geçebilecek olduğu tedirginliğinden dolayı hükümetler bir anda harekete geçerek piyasa hacmi ve fiyatı liderliğini elinde bulunduran Bitcoin’in kendi ulusal geçerliliğine sahip para ünitelerinin önüne geçmemesi için neler yapabilecek olduklarını düşünmeye başladı.

Bitcoin yatırımcıları son yıllarda giderek düşen pazar hissesine karşılık %50 üzerinde varlığını sürdürdüğü sürece Bitcoin’in hiçbir formda liderliği kaybetmeyeceğini lakin bu düzeyin daha düşük düzeylerine düşer ise yatırımcılarında pazarda yeni önder ve farklı kripto para üniteleri arayacak olduğunu söz ediyor.

Bitcoin varlıklarına sahip olan kripto para yatırımcıları son yıllarda giderek düşen fiyatlar ile piyasa hacmi oranlarının rekor düzeyine 2 yıla yakın müddettir yükselmediği ve bu sebeple önemli meselelere sebep olduğunu düşünüyorlar. Bu da piyasa ve fiyat ile pazar hacminin giderek daha düşük düzeylere düşmesine sebep oluyor.

Haberin devamı: Pazar Hissesi Düşen Bitcoin Liderliğini Koruyor birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu