Shiba Inu geliştiricilerinden açıklama: SHIB Coin ve BONE yükselişte

Shiba Inu (SHIB), geçtiğimiz haftayı yükselişle kapattı. Piyasaların epeyce olumlu bir grafik sergilediği süreçte SHIB Coin, kritik 0,0000010 dolar düzeyini aşmayı başardı. Böylelikle fiyattan bir sıfır silinmiş oldu. Yeni haftanın birinci saatlerinde ise Shibarium ismine yeni bir haber geldi ve BONE güçlü bir trend yakaladı.

Shiba Inu ekosisteminin geliştiricileri, gece saatlerinde resmi blog üzerinden bir açıklama yayımladı. Bu metinde, yaklaşmakta olan Shibarium projesine dair birtakım ayrıntılar verildi.

Ancak merakla beklenen Layer 2’nin ne vakit başlatılacağı açıklanmadı:

Shibarium için BONE Kullanılacak

“Shibarium’a Giriş: Shiba Inu’nun Layer 2 Ağı” başlıklı metinde, kullanıcılara lansman öncesi bilgi verilmenin amaçlandığı belirtildi. Ağın Beta versiyonunun başlamak üzerine olduğu açıklanırken ağdaki tüm süreçlerin yakım gerçekleştireceği de doğrulandı.

Paylaşılan metinde, Shibarium için ödül olarak BONE tokenlerinin verileceği açıklandı. Buna nazaran 250 milyonluk toplam arzın 20 milyonu validatör ve delegatörler için ödül olarak ayrıldı. Açıklamaya nazaran ayrıyeten ağ üzerindeki süreçlerde, süreç fiyatı olarak BONE kullanılacak.

Tüm bu gelişmeler ile birlikte ağın testnet’i yakın vakitte başlayacak. Geliştiriciler testnet öncesi yeni bir duyuru ile ağı deneyimlemeleri için topluluğu çağıracaklarını açıkladı. Tekrar yeni duyuruya nazaran testnet sürecinde kullanıcılar, BONE faucetleri ile ağda süreç yapabilecek.

Bilindiği üzere Shibarium, Shiba Inu geliştiricilerinin Layer 2 tahlilidir. Bu tahlil, Shiba Inu ekosistem tokenlerinin (SHIB, LEASH, BONE) kullanıldığı Ethereum blok zincirinin üzerinde çalışır. Shibarium’un temel hedefi ise ölçeklenebilirlik ile daha süratli süreç mühletleri ve daha düşük fiyatlara ulaşabilmektir.

SHIB Coin ve BONE Yükseldi

Shibarium ile ilgili resmi açıklamanın akabinde SHIB Coin ve öteki Shiba Inu tokenleri süratle yükselişe geçti. 0,00000102 dolar düzeylerinde süreç gören SHIB, %10’luk bir yükseliş ile 0,00000110 dolar düzeylerini test etti.

Bone ShibaSwap (BONE) ise tıpkı süreçte %15’e yaklaşan bir yükseliş yakaladı. BONE, bu süreçte 1,40 dolar düzeyini aşmayı başardı.

Bu makale birinci olarak BeInCrypto üzerinde yayımlanmıştır.

Başa dön tuşu