Son Gelişmeler: Bitcoin ve Altcoin Birimleri Hareketleri

Bitcoin (BTC) fiyatında 22 Temmuz’da, nadir görülen bir istikrarlılık görüldü. Kripto para piyasaları haftaya genel olarak istikrarlı bir notla başladı. Bitcoin ve altcoin ünitelerinde son gelişmeleri derledik.

Bitcoin fiyatı haftalık grafikte düştü ancak gün içinde sabitliğini korudu. Coin360’tan elde edilen bilgiler son 24 saat içinde Bitcoin’in dolar karşılığı için neredeyse hiç değişiklik göstermedi. BTC’nin son haftalarda izlediği dalgalı seyirden sonra bu istikrar şaşırttı.

Bitcoin gün içinde 400 dolarlık gelgitler yaşadı. Son olarak % 0.14 düşüşle 10.600 dolardan süreç görür hale geldi.

Buna karşılık, geçtiğimiz hafta Bitcoin’in dolar karşılığı 11.060 dolara kadar çıkmıştı. Daha sonra 9.125 dolara kadar düşüş gördü. Analistler ortasında çoğunlukla kabul edilen görüşe nazaran, Amerika Birleşik Devletleri Kongresi’nin hem kripto para üniteleri hem de Facebook (NASDAQ:FB) Libra için toplanması tesirli oldu. Kongre Libra kripto para ünitesinin tesirini tartışmak için birkaç kere toplandığından yasal belirsizlik oluştu ve bu tablo ortaya çıktı.

Haber kaynaklarının da bildirdiği üzere, daha evvel Hazine Sekreteri Stephen Mnuchin ve cumhurbaşkanı Donald Trump tarafından verilen karışık fikirler açıklandı. Büsbütün destekleyici olanlardan büsbütün hor gören fikirlere kadar geniş bir çerçevede görüşler vardı.

Bu hafta neler olabileceğini varsayım eden yorumcular, daha sakin şartların karar süreceği konusunda fikir birliğine varmadılar.

Sosyal medyada nizamlı Bitcoin fiyat güncellemeleri yapan yatırımcı ve tüccar olan Josh Rager, Bitcoin’in haftalık olarak tarafsız olarak yaklaştığını açıkladı. Lakin ünitelerin volatilitesinin yakında geri döneceğini belirtti.

Bitcoin 7000’e Düşebilir Altın tüccarı Florian Grummes Pazartesi günü yayınlanan tahlilde emsal bir sonuç verdi. Bitcoin fiyatı için beklenen geleceğin ya yanal düzeltme müddetinin uzatılması ya da 7.000 dolara kadar bir keskin düşüş olduğunu ileri sürdü. Şu kelamlara yer verdi:

“Haftalık grafik, soruların çok alımı değil ve sahiden de soğuması gerekiyor. Tekrar de, 6,000 doların üstünde ve bilhassa 9,000 doların üstünde toplar denetimde kalmaya devam ediyor .”

Altcoin Ünitelerinde Hareketler Bu ortada altcoin piyasaları, hafta sonuna kadar bir ölçü daha hareket bildirdi. Akabinde Bitcoin birminin istikrarını taklit eden altcoin üniteleri evvelki davranış biçimlerine döndüler.

Piyasa hacmine nazaran en büyük altcoin olan Ethereum (ETH), % 0.65’lik bir hareketle 225 $’ a yükseldi.

Bazı altcoin’ler, mütevazi yararlar elde etti. Binance Coin (BNB) % 1,4 ve EOS % 1,7 artış gösterdi. Litecoin (LTC) fiyatı % 0.45 yükseldi.

En uygun yirmi kripto para ünitesindeki en zayıf ünitelerden biri, Pazartesi günü% 4.15 oranında değişim gösteren Bitcoin SV (BSV) oldu.

Son durumda toplam kripto para ünitesi piyasa bonosu şu anda 290.3 milyar dolar civarında ve bunun %62’sini Bitcoin oluşturuyor.

The post Son Gelişmeler: Bitcoin ve Altcoin Üniteleri Hareketleri appeared first on Kripto Para Haberleri Başkanı.

Başa dön tuşu