The Sandbox ve Gamer Arena, oyun ruhunu metaverse’e taşımak için partner oldu

Merkeziyetsiz metaverse’ün lider platformu The Sandbox ve Türkiye’nin öncü oyun platformu, Gamer Arena, rekabetçi oyun ruhunu metaverse’ün yaratıcı yönleriyle birleştirmek için partnerliklerini duyurdu.

Türkiye’nin lider oyun platformu Gamer Arena, blokzincir tabanlı metaverse oyun platformu olan The Sandbox ile stratejik ortaklığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyor. Bu iş birliği, oyuncuların yeteneklerini The Sandbox’a taşıdıkları, eşsiz ve etkileşimli bir oyun deneyimi yaratmayı amaçlıyor. Bu partnerlik ile Gamer Arena’nın “Mücadele Et & Kazan” modeli ile The Sandbox’un “Oyna – Yarat – Kazan” modeli birleşiyor. Yaratıcılara, daha önce görülmemiş bir metaverse oyun deneyimi yaşama fırsatı sunuluyor.

Bu işbirliği her iki şirketin oyun deneyimini dönüştürme ve oyun sektörü için yeni büyüme yollarını keşfetmeye olan bağlılığını gösteriyor. The Sandbox ile işbirliği, Gamer Arena’nın blokzincir teknolojisinin gücünden ve metaverse’in hızla artan etkinliğinden yararlanmasına olanak tanıyarak kullanıcılarına yenilikçi ve sürükleyici bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

İşbirliği kapsamında The Sandbox ve Gamer Arena, kullanıcı katılımını teşvik etmek ve topluluk aidiyetini pekiştirmek amacıyla çeşitli sanal etkinlikler düzenleyecek. Oyuncular, etkinliklere katılarak yeteneklerini sergileyebilecek, rakipleriyle mücedele edebilecek ve her iki platformun yerel para birimi GAU ve SAND ödülleri kazanabilecekler.

Gamer Arena’nın CEO’su Kerim Yılmaz, işbirliği konusunda duyduğu heyecanı dile getirerek:

“The Sandbox ile iş birliğimizden büyük mutluluk duyuyoruz. Çünkü bu partnerlik, oyun alanında yeni bir çağı temsil ediyor ve kullanıcılarımız için öncü deneyimler yaratma fırsatı sunuyor. Blokzincir teknolojisinin entegrasyonu ve etkinliklere katılırken token kazanma olanağı, oyuncuların platformumuzla nasıl etkileşime girdiğini köklü bir şekilde değiştirecek ve ortak çabalarımızın neler üreteceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

İşbirliği, 2 Mayıs 2023’te, 14 gün sürecek bir etkinlikle başlatılacak. The Sandbox sponsorluğunda, Gamer Arena’da çeşitli rekabetçi oyunları içeren birden fazla turnuva düzenlenecek. Katılımcılar, rakipleri ile üst düzeyde mücadele etmenin heyecanını yaşadıktan sonra The Sandbox içinde yepyeni bir dünyayı keşfetme ve yaratma fırsatı bulacak. Bu çığır açan işbirliği, oyuncuların metaverse’de nasıl etkin olabileceğine dair sağlam bir örnek teşkil ederken ortaya çıkan bu yeni sınır, dijital dönüşümün geleceğini şekillendirmek için 2 şirket arasındaki diğer birçok iş birliğinin de başlangıcı niteliğindedir.

Başa dön tuşu