Visa CEO’su: Libra ile Bağlayıcı Bir Anlaşmamız Yok

Facebook’un kripto para projesi Libra, gündemin bir numaralı hususu olmaya devam ediyor. Koinin neler yapacağı ve nasıl bir performans göstereceği ise merak konusu.

Bu hususla ilgili olarak konuşan ve kimi açıklamalar yapan Visa (NYSE:V) CEO’su ve idare konseyi onur üyesi Alfred F. Kelly, değişik kimi tabirler kullandı.

Kelly, Libra’nın gerisinde bir konsorsiyum olacağı tarafındaki haberlere açıklık getirirken, şu an için bu türlü bir teşebbüs olmadığını ve resmi bir şey yaşanmadığını söyledi.

Başarılı yönetici, şöyle konuştu:

”Facebook’un Libra projesi ile ilgili önemli yorumlar yapılıyor. Lakin bunların birçoğu resmi değil ve bu hususta yapılan spekülasyonlar artık can sıkıcı olmaya başladı. Biz Visa olarak, öteki birçok şirket üzere hiçbir halde bağlayıcılığı olmayan bir mutabakat yaptık. Bu düzgün niyet mektubunun bir yasal desteği yok. Yani şimdi resmi bir şey yaşanmıi değil. Biz de şu anda öteki firmalar üzere süreci izlemekle yetiniyoruz. Bekleyip görme taraftarıyız. Bakalım neler olacak, şu an için bir şey demek için nitekim de çok erken. Libra’nın yapacakları bizi şu an için bağlamıyor.”

Visa ve Hisse Pal üzere şirketlerin Libra’nın gerisinde olacağı haberleri, kripto para kesiminde çok büyük ilgi görmüştü.

Visa CEO’su: Libra ile Bağlayıcı Bir Mutabakatımız Yok yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu