7 İlde Kadrolu Ve Sözleşmeli Memur Maaşlarına Artırımlı Zam Yapıldı!

2024 yılının ilk günlerinde, Kütahya, Karaman, Nevşehir, Çorum, Kırşehir, Muğla Kavaklıdere ve Çorum Osmancık belediyelerinde görev yapan kadrolu ve sözleşmeli memur maaşlarına yönelik sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı. Bu imza ile birlikte memur maaşları artırımlı olarak ödenecek.

Vergi Dilimi Kıskacında Memurlar Sıkışıp Kalıyor!

Vergi Dilimi Kıskacında Memurlar Sıkışıp Kalıyor!

İşte sadece memurlar için Sosyal Denge Sözleşmelerinin imzalandığı iller…

1- Osmancık Belediyesinde görevli memurlar için Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Protokol Belediye ile Türk Yerel Hizmet Sendikası arasında imzalandı.

2- Kütahya Belediyesinde görev yapan 422 memuru kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi, yetkili sendika Türk Yerel Hizmet ile en üst limitten imzalanarak memur maaşlarında artış yapıldı.

3- Karaman İl Özel İdaresi bünyesinde görev yapan memurların ekonomik durumunu iyileştirmek amacıyla Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) ile sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı.

4- Nevşehir İl Özel İdaresi ve Belediye ile BEM-BİR SEN arasında, Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

5- Muğla Kavaklıdere Belediyesi ile Bem-Bir-Sen sendikası arasında, kamu görevlilerini kapsayan sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

6- Çorum Valiliği ile yetkili sendika Bem-Bir-Sen arasında, Çorum İl Özel İdaresi’nde görev yapan memurlar için Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi (SDS), imzalandı.

7- Kırşehir Belediyesi ile Yerel-Sen arasında imzalanan anlaşmayla yüzde 45 olan Sosyal Denge Sözleşmesi Yüzde 85’e yükseltildi.

Başa dön tuşu