Shell’den Dikkat Çeken Blockchain Yatırımı

Dünyanın en büyük petrol şirketleri ortasında yer alan Shell’den Blockchain atağı geldi. Son devirde dünyanın öbür birçok dev şirketi üzere Shell (LON:RDSa) de, Blockchain alanında bir hareketin altına imza attı ve şirket, New York merkezli Blockchain firması L03’e yatırım yapma kararı aldı.

Shell’in bu platforma yatırım yapma kararının altında ise elbette ki stratejik bir neden yatıyor. Exergy ismi altında Ethereum temelli bir platforma sahip olan LO3, bu sayede Blockchain platformunu güç kullanımını takip etmek için kullanıyor.

Son periyotta Blockchain ile ilgili olarak trende adeta ahenk gösteren ve dünyanın öbür birçok dev şirketi üzere bu teknolojiden faydalanma emelini güden Shell’in, Blockchain teknolojisine birinci yatırımı elbette ki bu değil.

Daha evvel de, yapılan haberlere nazaran, 4 farklı Blockchain şirketine yatırım yapan ünlü petrol firması, bu alanda bu teknolojiyi kullanarak maliyet düşürmek ve daha efektif bir süreç yönetmek istiyor.

Shell’in daha önce yatırım yaptığı Blockchain şirketlerinin ortasında ise Vakt, Komgo ve Applied Blockchain isimli firmalar yer alıyor.

Bu ortada, yazıya son vermeden şunu da belirtmek gerekir ki, Shell firmasının bu yatırım yaptığı L03 isimli platformun XRG isminde bir de kripto parası bulunuyor. Bu kripto paranın da bu yatırım ile birlikte önümüzdeki periyotta paha kazanması beklenebilir.

Shell’den Dikkat Çeken Blockchain Yatırımı yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu