Tom Lee Israrlı: Bitcoin, 2022’de 250 Bin Dolar Olacak

Kripto para kesiminin en kıymetli ve güçlü isimlerindne birisi olan Tom Lee, bir sefer daha Bitcoin fiyatı ile ilgili konuştu. Hafta sonu boyunca 10500 dolar bandında bir seyir gösteren Bitcoin için gelecekte durumun çok daha parlak olacağını tabir eden başarılı isim, verdiği röportajda hususla ilgili olarak eski varsayımının ardında durdu.

Draper, şöyle konuştu:

”Bitcoin’in 2022’de 250 bin dolar olacağını daha evvel de söylemiştim. Bu fikrimin gerisindeyim. Bu bahiste bir değişiklik yok. Elbette bu yol çok kuvvetli olacak ve yol içinde önemli iniş çıkışlar yaşanacak fakat er ya da geç biz o fiyatı göreceğiz.”

Daha sonra ise Bitcoin ve bankalar ile ilgili konuşan Draper, değişik tabirler kullandı. Bankaların şu anda Bitcoin ile yarış halinde olduğunu tabir eden usta yatırımcı, bankaların er ya da geç Bitcoin’e karşı geride kalacağını belirtti ve şunları ekledi:

”Bankalar müşterilerinden önemli komiteler alıyor. Beşerler da bu durum ile ilgili son devirde daha bir bilgi sahibi olmaya başladı. Bence gelecekte bu stil şikayetler daha da artarak devam edecek ve beşerler Bitcoin’e dönecek. Ben bunu kesin bir şey üzere görüyorum. Elbette bekleyip görmek gerekiyor.”

Tom Lee Israrlı: Bitcoin, 2022’de 250 Bin Dolar Olacak yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu