ABD Ve İngiltere Arasındaki Büyükelçi Olayları Kripto Paraları Yükseltmiş Olabilir!

Amerikan Lideri ve ultra milyarder isimlerden birisi olarak bilinen Lider Donald Trump’ın geçmişte yaptığı açıklamalar bugün gün yüzüne çıktı. Liderin açıklamaları İngiltere’ye yönelik saygısızlık olarak söz ediliyor ve İngiltere hükümetinden ve halkından özür dilemesi istenirken, İngiltere ile en büyük müttefik olan ABD’nin Lider Donald Trump’ın bu sözlerinden ötürü büyük sorunlar ile karşı karşıya kalabilecek olduğu belirtiliyor. ABD Lideri İngiltere’ye yönelik açıklamalarında rastgele bir hakaret yahut emsal bir söz kullanmış değil.

Trump ve İngiltere ortasındaki arbede devam edeceğe benzerken yakın vakitte kripto para yatırımlarının değeride yükselişe ve beklenmedik orada artmaya başladı. 12.500 doları gören Bitcoin, itimat ortamı yaratan bir kripto para olarak bilinirken, ABD ve İngiltere’nin bu kısa vadeli olması varsayım edilen tartışmaların son bulduktan sonra kripto para yatırımlarının pahasının düşmesi mümkün.

ABD ve İngiltere ortasındaki bir mühlet devam edecek bu pek sıcak olmayan hengamenin sonucunda kazanan tarafın hiçbir taraf olmaması ise bugünden beklenen ve özür dilemeye gerek kalmasına müsaade verilmeden kapanacak olan bir sorun.

Haberin devamı: ABD Ve İngiltere Ortasındaki Büyükelçi Olayları Kripto Paraları Yükseltmiş Olabilir! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu