ABD’nin Libra Görüşleri Korku Uyandırıyor

ABD hükümeti kripto para yatırımlarına yönelik rastgele bir müdahalede bulunmuyor ve kripto para yatırımcılarına özgürlükler sunuyor. Dünyanın özgürlükler ülkesi olarak tanınan ABD bu sayede kripto para yatırımcılarına ve kripto para borsalarına yüksek inanç veriyor. ABD’nin maliye ve iktisat konusunda gündemi ise son periyotta muhakkak. ABD idaresi Libra’nın geleceğinden ve ABD iktisadı ile ulusal bankacılık sistemlerine rastgele bir ziyan verip vermeyeceğinden tasa ediyor.

Yatırımcıların Libra almasını asla engellemesi beklenmeyen ABD’nin önünde olan seçenekler ise en son evrede bunun olabileceğini, Facebook’un kendi Libra isimli kripto parasını bile baskılar sonucunda çıkarmaktan vazgeçmek zorunda kalabilecek tehditler ile karşı karşıya kalabileceğini doğrulamakta.

Ancak ABD idaresi bu mevzuda Libra hakkında şimdi kesin bir karar vermedi ve yakın vakitte bu hususta rastgele bir karar vermeyecek. İdarenin karar vermemesinden 2020 yılına kadar yaşanacak olanlar Libra ile ilgili kıymetli bir düzeye gelinmesinde büyük rol alacak. ABD’nin kripto para yasakları daima olarak daha fazla gündem unsuru olmayı sürdürebilecek olsa bile yakın vakitte kokusu çıkacaktır.

Haberin devamı: ABD’nin Libra Görüşleri Kaygı Uyandırıyor birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu