Dev Kripto Para Borsası Binance’tan Vadeli İşlem Platformu Sürprizi!

Ticaret hacmine nazaran dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, önümüzdeki aylarda “Binance Futures” ismini verdiği bir vadeli süreç platformu açacağını duyurdu.

Taipei’de düzenlenen Asia Blockchain Summit’te konuşan Binance CEO’su Changpeng Zhao, önümüzdeki aylarda açılacak olan Binance Futures’in birinci olarak 20 kat kaldıraçla BTC/USDT çiftini destekleyeceğini söyledi. Zhao, vakitle platformun daha yüksek kaldıraç oranlarının ve daha fazla süreç çiftini destekleyeceğini belirtti.

Binance Futures’a ilişkin ekran manzarası:

Vadeli süreç platformunun test sürümü birkaç hafta içinde kullanıma sunulacak. Tüm bunlara ek olarak borsanın bir müddettir üzerinde çalıştığı ve artık çalışmalarda sona gelindiği marj ticareti özelliğinin de 11 Temmuz’a kadar tüm kullanıcılara açılması bekleniyor. Vadeli süreç platformunun test sürümünün de bu tarihten kısa bir müddet sonra sunulması planlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde 100 kat kaldıralı türev eserini duyuran Bitfinex, türev eserini açmaya hazır. BiMEX’in de Bitcoin teminatlı 100 kat kaldıraçla sunduğu benzeri bir eseri bulunuyor.

Haber İçeriği: Dev Kripto Para Borsası Binance’tan Vadeli Süreç Platformu Sürprizi!

Başa dön tuşu