ABD’nin Para Politikası Kripto Paralardan ‘Etkilenmiyor’

ABD Lideri Donald Trump’ın siyasetleri ve ABD iktisadının gücü kelam konusu olduğunda tüm dünya yalnızca izlemek zorunda kalıyor. ABD iktisadının çökeceği savları, berbata gideceği tezleri ve bunu isteyenler ABD iktisadına en ufak bir zararın tüm dünya iktisadına yani direkt olarak bizim ülkemizde dahil tüm ülkelerin ekonomik meseleler yaşamasına sebep olacaktır. ABD iktisadı ile ilgili son datalar resesyon savlarını bile barındırıyor olsa da ABD para siyasetlerini düzenlerken ve güncellerken, kripto para ünitelerini de dikkate alarak düzenlemeler yapıyor. Dolar bazlı olarak satışı yapılan Bitcoin ve altcoin kripto paralarının giderek gelişen teknoloji ile birlikte ABD Lideri Donald Trump’ın para siyaseti da giderek kendisine uygun güncelleniyor.

ABD kripto paraların fiat paraları geçmesine müsaade vermek istemiyor ABD idaresi kripto paraların fiat paraların önüne geçmesine müsaade vermek istemiyor ve evvelden gelebilecek tehditleri gördüklerini açıklıyor. Muhtemel sorunlara karşı ABD Lideri Donald Trump ve grubunun kripto paralar ile ilgili ABD kurumları ile birlikte hareket geçebileceği, birebir vakitte mümkün bir tehdide karşı çabucak tedbir alabileceği belirtiliyor.

Haberin devamı: ABD’nin Para Siyaseti Kripto Paralardan ‘Etkilenmiyor’ birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu