Facebook Libra Yaygın Kullanılamayabilir

Finansal hizmet firması firması Jefferies’in son anket çalışması beklenmedik sonuçlara ulaştı. Amerikalı kullanıcıların inanç eksikliği nedeniyle Facebook (NASDAQ:FB) firmasının yakında çıkacak olan istikrarlı parası Libra’nın zorlukla kullanacağını iddia ediliyor.

600’den fazla iştirakçinin yer aldığı ankette, beş şahıstan dördünün Libra satın alıp almayacakları sorulduğunda “Mümkün değil.” yahut “Çok düşük ihtimal.” karşılıklarını seçtikleri bildirildi. Ankete katılanların % 45’i, şirketin süreç datalarına erişimi olmadığı sürece, kripto para satın alma isteksizliğini Facebook’a duyulan inanç eksikliği nedeniyle açıkladı.

Ankete katılanların yaklaşık % 40’ının Libra’nın birleşik dijital cüzdanı Calibra’yı kullanma muhtaçlığını engelleyen bir taşınabilir ödeme cüzdanına sahip olduklarını belirttikleri bildirildi. Raporda, “Etkili bir biçimde, kıymetli ağ tesirleri olmadan Libra’nın mevcut nakitsiz ödeme formlarını değiştirmesini beklemiyoruz – en azından yakın vadede değil.” diyor.

Libra kullanımına ilgi duyanların % 12’si ünitesi mal yahut hizmetlere harcayacağını, % 14’ü arkadaşlarına ve ailesine para göndereceğini, % 15’i de her iki seçeneğin de Terazi ile teşvik edildiğini belirtti.

Bu hafta, sermaye araştırması platformu Seeking Alpha’dan bir raporun muharriri olan Ryan Waldoch, kıymetli açıklamalar yaptı. Kendi kelamlarıyla:

Binance Labs’ın ortağı Teck Chia, halka açık kripto şuurunu artırmak için Facebook’un Libra projesini bir ileri adım olarak gördüğünü söyledi. Chia, açıklamasında şu kelamlara yer verdi: The post Facebook Libra Yaygın Kullanılamayabilir appeared first on Kripto Para Haberleri Başkanı.

Başa dön tuşu