Adam Back: Bitcoin Gelişimi İnternet Gelişiminden Daha Hızlı

Kripto paraların çok süratli geliştiğini ve insanların kripto para yatırımı yapmak konusunda eskiye göre daha fazla ilgi gösterdiklerini açıklayan Adam Back, internetin geliştiği sürate nazaran Bitcoin gelişiminin çok daha süratli olduğunu savundu. Bitcoin’in çok süratli geliştiğini ve insanların bu gelişimden faydalandıklarını açıklayan Back, kripto paraların gelişim suratının internetin gelişim suratından daha yeterli olduğunu, internetin geliştiği dot-com balonu devrinden bile daha süratli bir gelişimin kelam konusu olduğunu açıkladı.

Adam Back’in bu açıklamaları aslında kripto para pazarında daha evvel de yapılan açıklamalar. Vakit zaman kripto paralar ile dot-com krizi ve periyodu ile ilgili açıklamalar oldu ve bu açıklamalar devam edecek. Bitcoin’in süratli gelişmesi kripto paralara olan ilginin artmasında bir sebep olsa da yatırımcıların giderek artan sayısı, giderek daha fazla insanın ilgi göstermesi sonucunda kripto para pazarının daha büyük ilgi gördüğü kesin.

Haberin devamı: Adam Back: Bitcoin Gelişimi İnternet Gelişiminden Daha Süratli birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu