Altcoinler Neden İlgi Görmüyor? – Altcoin Fiyatlarını Yükseltecek Hamle Nedir?

Kripto para piyasasını bilen bilir, kısa müddet içerisinde her saniye yahut her dakika başı değişim olması mümkündür. Kripto para ünitelerinin ilgi çekmesi ve pahasının artışı için yapılması gereken birtakım şeyler var. Bunlar ortasında birinci sırada lobicilik geliyor. Şayet kripto para analistleri birkaç kişi ”Ethereum gelecek 1 yıl içerisinde 10.000 dolar olacak” diye ısrarla art geriye açıklamalar yaparsa kripto para piyasasındaki yatırımcılar bu mevzuda altcoin alımına yönelebilirler.

Altcoin kripto para ünitelerinin ismi sanı sonlu değil. 2000’den daha çok kripto para ünitesi yani altcoin var ve kripto para yatırımcıları giderek artan ilgi nedeniyle bu kripto paraların sayısıda giderek daha fazla artıyor. Altcoinler neden yükselmiyor? Bu sorunun cevabı bir evvelki cevabımızda vardı.

Altcoinlerin bir türlü Bitcoin’e rakip olamaması ve Bitcoin’e bağlı olarak hareket ediyor olmaları kripto para ünitesi sahipleri açısından bir türlü istedikleri yükselişin olmamasını sağlıyor. Bu nedenle altcoin kripto para ünitesi yatırımlarının kıymeti beklenenden daha az yükseliyor ve kripto para yatırımcılarının Bitcoin’e yönelmesine sebep olabiliyor.

Haberin devamı: Altcoinler Neden İlgi Görmüyor? – Altcoin Fiyatlarını Yükseltecek Atılım Nedir? birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu