Arthur Hayes: Facebook Kriptosu, Stabil Koinlere Zarar Verecek

Facebook’un çıkaracağı kripto para projesi ile ilgili gelişmeleri sizlere an be an aktarmaya devam ediyoruz. Bölümün önde gelen isimleri mevzuyla ilgili olarak birbiri gerisine açıklamalar yaparken, mevzuya farklı perspektiflerden bakıyorlar. Bu bakış açıları ortasında bankalara, Bitcoin’e ve alt koinlere karşı yaşanacak mümkün tesirler yer alırken, artık de Bit Mex CEO’su ARthur Hayes’den stabil kripto paralar ile ilgili bir yorum geldi.

Kripto para dalının en büyük marj ticareti ve kaldıraçlı süreç platformu olan Bit Mex’in CEO’su olan başarılı isim, yaptıüı açıkalmada FAcebook’un çıkaracağı Libra isimli kripto para projesinin, stabil kripto paraları tahtından edeceğini ve bu stabil kripto paraların, Libra’dan olumsuz etkileneceğini söyledi.

Hayes, şöyle konuştu:

”Libra bir kripto para mı değil, bence değil. Bana kalırsa, stabil koinleri de paramparça edecek ve kesimdeki istikrarları değiştirecek bir proje. Fakat bu kimin umrunda? Sadece Blockchain teknolojisinin nimetlerinden faydalanıp bunu kendi PR’ı için kullanan bireyler açıkçası pek de umrumda değil. Onlar için üzülecek vatkim yok.”

Lider toplumsal medya şirketinin çıkaracağı bu proje ile para transferine imkan tanıması bekleniyor. Bu kripto paranın stabil olacağı da söz ediliyor.

Arthur Hayes: Facebook (NASDAQ:FB) Kriptosu, Stabil Koinlere Ziyan Verecek yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu