Binance CEO’su: Tüm İtibari Paramı 5 Sene Önce Elden Çıkardım

Kripto paraların gelecekte şu anda kullanılan prestiji paraların yerini alıp alamayacağı tartışmaları, esasen bir müddettir bu kesimin gündemini en ağır formda meşgul eden gelişmelerden bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Elbette bu sorunun farklı bireylere nazaran farklı cevapları var ve bu alanda tam bir konsensus oluşturulmuş değil. Bu husus ile ilgili olarak farklı bir çıkış ise, kripto para dalının en büyük borsası olan Binance’in kurucusu ve CEO’su olan Changpeng Zhao’dan geldi. Zhao, mevzuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, tüm prestiji para birikimini bundan beş sene evvel elinden çıkardığını söyledi ve bir müddettir gerekmedikçe prestiji para kullanmadığını aktardı. Zhao, şöyle konuştu:

”Açıkçası elimdeki prestiji paraların hgepsini bundan beş sene evvel sattım. Esasen şu an için de yalnızca gereksinimim olduğu vakit prestiji para kullanıyorum.”

Zhao, bu tweeti ise ünlü bir isim olan Ran Neuner’e yönelik paylaştı. Kripto para dalında yaptığı programlar ile medyanın önde gelen isimleri ortasında yer alan Neuner, yaptığı açıklamada bugünden itibaren her gün köşeye bir ölçü para koyarak Bitcoin alacağını söylemişti. Zhao ise bu mantığın pek de yanlışsız olmadığını söz ederek bu yazıyı yazdı.

Binance CEO’su: Tüm Prestiji Paramı 5 Sene Evvel Elden Çıkardım yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu