Binance CEO’sundan Roubini’ye Taş

Kripto para dalının elbette seveni kadar sevmeyeni de çok ve bu iki taraf da, işin doğrusunu söylemek gerekirse, hislerini uçlarda yaşamayı tercih ediyor. Kimi şahıslar, kripto paraların anarşist bir sistem olduğunu ve tüm finansal sistemi yerle bir edeceğini söz ederken, spektrumun öteki tarafında duran isimler ise genel manada kripto paraların içi boş bir şey olduğunu ve bu eserlerin bu yüz yılın gördüğü en büyük balon olduğunu tabir ediyor.

İşte kripto paraları çok sert bir lisanla eleştiren güruhun üyelerinden olan ve çabucak hemen fırsat bulduğu her anda Bitcoin’i ve öteki kripto paraları eleştiren Nouriel Roubini de, bu kesme dahil isimlerden birisi.

Ancak değişik bir formda, Nouriel Roubini daima olarak kripto para aktifliklerine çıkıyor ve çıkmaya da devam edecek üzere görünüyor. Son olarak Asya’da düzenlenen bir aktiflikte kelam alan Roubini’ye taş atan Binance CEO’su CZ ise, şunları yazdı:

”Roubini bulduğu her fırsatta kripto paralara sallıyor lakin gününün de nereden baksanız tamamını bu konferanslarda harcıyor. Sanırım kendisinin yapacak öbür bir işi yok.”

Roubini ise, her zamanki hali ile bu mevzuda yorum yapmaktan kaçınmadı ve CZ’ye sert sözlerle yüklendi:

”Evet bu Changpeng Zhao denen ahmak, hakkımda duyduğum en aptal yorumu yapmayı başardı. Ben bu dalın en tesirli üçüncü ismiyim. Reklamla, kitapla ya da parayla hiçbir işim yok.”

Binance CEO’sundan Roubini’ye Taş yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu