Binance Coin (BNB) İrtifa Kaybediyor: 2 Sıra Geriledi!

CoinMarketCap’in bilgilerine nazaran, Binance’ın platform token’ı Binance Coin (BNB) toplam pahası bakımından 6. sıradan 8. sıraya geriledi.

İkinci yaşını kutlayan dünyanın en büyük kripto para borsası, geçtiğimiz günlerde uzun vakittir beklenen marj süreçlerini tüm kullanıcılarının kullanımına açmıştı. 11 Temmuz’da ise “8. Token Burn” aktifliği gerçekleştirilmişti. Ayrıyeten platform, geliştiriciler için ayırdığı toplam 808.888 adet BNB’yi de yakma kararı da almıştı. Tüm bunlar BNB fiyatı için olumlu bir sinyaldi, lakin Bitcoin’deki düşüş bu olumlu haberleri gölgelemeye yetti.

14 Temmuz’da BNB’nin toplam piyasa kıymeti 4.1 milyar dolar düzeyinde seyrediyordu. BNB, uzun vakittir yüksek piyasa bedeli ile CoinMarketCap’te listenen en büyük 6. kripto para ünitesiydi. Fakat bugün BNB’nin sıralaması değişti.

BNB’nin toplam kıymet bakımında oluşturulan sıralamada 8. sıraya geriledi. Kripto para ünitesinin piyasa bedeli 3 milyar dolara kadar düştü. BNB’nin fiyatı ise haberi hazırladığımız sırada 27,76 dolardan el değiştiriyordu.

BNB’nin süratle kıymet kaybetmesi karşısında Binance’ın CEO’su tweet attı ve “CoinMarketCap 80 milyon BNB kesintisi yaptı. CoinMarketCap’in hesaplama sistemi madenciliği olan coin’ler için uygun. BNB üzere coin yakma aktiflikleri olan token’lar için uygun değil.” değerlendirmesinde bulundu.

BNB’nin 8. sıraya gerilemesi sonrası yerini Tether (USDT) aldı ve onu EOS (EOS) takip etti.

Haber İçeriği: Binance Coin (BNB) İrtifa Kaybediyor: 2 Sıra Geriledi!

Başa dön tuşu