Binance Coin Fiyat Analizi: BNB/BTC Önemli Destek Alanına Girdi

Binance Coin’nin fiyatı 2017’nin Ağustos ayından bu yana istikrarlı bir halde yükseliyor. BNB fiyat hareketi süratli artışlar ve kademeli düşüşler ile karakterize oldu ve 20 Nisan 2019’da 48.134 Satoshi’ye ulaştı. Akabinde gelen satış baskısıyla 25.718 Satoshi’ye kadar geriledi.

Yukarıdaki grafikte yeşil renk ile gösterilen takviye alanı, 2018’in Mayıs aynda üst taraflı hareketin sona erdiği düzeye denk geldiği için epeyce kıymetli.

BNB fiyatı bu alana ulaştığında sert biçimde üst yanlışsız sıçradı ve uzun bir alt fitil oluşturdu.

Şimdi soru şu; BNB fiyatı düşecek mi yoksa takviye alanına mı tutunacak? Aşağıdaki bu soruyu cevaplamak için BNB fiyatını tüm sınırlarıyla tahlil ettik.

Binance Coin, 3 Mart’ta 29.399 Satoshi düzeyine düştüğünden beri, fiyat aşağıdaki grafikte gösterilen düşen dayanak çizgisini takip ediyor.

Binance Coin fiyatı, dayanak çizgisine dört kere dokundu. Ayrıyeten, çizgi şu anda evvelki kısımda ana çizgileriyle belirtilen kıymetli takviye alanı ile çakışıyor.

Ayrıca, RSI’de gelişmekte olan bullish divergence formasyonu bulunuyor. Bu formasyon ekseriyetle yükseliş eğiliminin başlangıcını, düşüş eğilimin sonunu işaret eder.

Bu formasyon genel olarak değersiz olsa da, kısa vadeli vakit dilimlerinde daha besbellidir. Ek olarak, formasyon kıymetli bir dayanak alanı içinde gelişiyor. Fakat, formasyon üst hakikat bir fiyat hareketini öngörmek için kâfi değil. Bunu tam olarak saptamak için kısa vadeli fiyat grafiğine bakmak gerekiyor.

Kısa vadeli fiyat grafiğinde Binance Coin fiyatı 27 Haziran’daki uzun vadeli dayanak çizgisine dokunduğundan beri yükselen bir kanalda süreç görüyor.

Binance Coin 2 Temmuz’da bir breakout denemesi yaptı ve başarısız oldu. Fiyat, 13 Haziran’da başlayan üst taraflı hareketle 0.5 fib düzeyine ulaşır ulaşmaz süratli bir formda düşüşe geçti.

Ayrıca, momentum en azından kısa vadede yükselişe geçiyor üzere görünüyor. 3 Temmuz’da kısa vadeli bir bullish cross ve 4 Temmuz’da uzun vadeli bir bullish cross’un oluştuğu görülüyor.

Bununla birlikte, BNB fiyatı 10 ve 20 günlük MA’ların üzerinde süreç görüyor olsa da, 100 ve 200 günlük MA’ların altında seyrediyor.

Bu Bullish cross’ları evvelki bir evvelki fiyat grafiklerindeki bullish divergence ve değerli dayanak alanı ile birleştirdiğimizde fiyatın 34.000 Satoshi’deki direnç çizgisine gerçek yükselmesinin olası olduğu sonucuna varabiliriz.

Haber İçeriği: Binance Coin Fiyat Tahlili: BNB/BTC Kıymetli Takviye Alanına Girdi

Başa dön tuşu