Binance Facebook Ortaklık İddiaları Tartışma Yarattı

Kripto para kesiminin en büyük firmalarından birisi olan Binance’in, Facebook (NASDAQ:FB) ile bir iştirak yapabileceği argümanı, kripto para kesimine nitekim de bomba üzere düştü. Hususla ilgili olarak çıkan haberlerde, dünyanın en büyük kripto para borsası olan ve son devirde yaptığı ataklarla kesimde tesir alanını giderek arttıran firmanın, Facebook’un çıkaracağı yeni kripto para olan Libra projesi ile ilgili aktif bir yer almasının beklendiği ve bu ihtimalin şu anda çok kuvvetli bir biçimde masada olduğu açıklandı.

Binance’in son periyotta İsrail’de düzenlenen değerli bir kritpo para etkinliğinde, CSO seviyesinde iştirak göstermesi ve Facebook ile yakın ilgiler kurmaya çalışması da, bu alandaki argümanları bir tık daha arttıran bir gelişme olarak dikkat çekiyor. Binance CSO’su İsrail’de katıldığı aktiflikte, FAcebook’un kripto para projesinin ilgi alımlı bir konsept olduğunu söylemişti.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Gin Chao, Facebook projesinin hoş sonuçlar doğruabileceğini söylerken, kendilerinin de Libra projesinin bir nodunda yer alma ihtimallerinin çok yüksek olduğunu söyledi.

İşte bu açıklamalar ve Binance’in genel manada yaklaşımına baktığımızda, bu iki dev firma ortasında yakın gelecekte bir paydaşlık ya da bir iş birliği modeli görmemiz ihtimal dahilinde olarak gösteriliyor.

Binance Facebook Paydaşlık Argümanları Tartışma Yarattı yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu