“Libra’ya Değil Teknolojiye İhtiyacımız Var!”

Dünyanın en büyük borsa yatırım fonu sağlayıcısı BlackRock (NYSE:BLK) CEO’su, Facebook (NASDAQ:FB) Libra ünitesini bir kripto para olarak görmediğini söyledi.

Döviz Ticaretini Demokratikleştirme Muhtaçlığı CNBC’de yayınlanan Squawk Box programında, 19 Temmuz’da BlackRock CEO’su Larry Fink ile bir röportaj yapıldı. Programda Fink,​​ hudut ötesi süreçlerde yabancı para takasının demokratikleşmesinin ve değiş tokuş fiyatlarının düşürülmesinin büyük bir muhtaçlık olduğunu vurguladı.

Mali yönetici, dünya çapında yurt dışına para göndermesi gereken şahısların her süreç için ekseriyetle yüzde beş ile on ortasında fiyat alan kuruluşlar aracılığıyla bunu yapabildiklerini söyledi. Hudut ötesi süreçlerinde fiyatların abartılı olması sıkıntısına dikkat çekti.

Değişim Fiyatlarını Azaltmak İçin Teknoloji Gerekli Bununla birlikte finansal yönetici, dünyanın global para süreçlerini demokratikleştirmek için yeni bir para ünitesi yaratmaya gereksinim olmadığını belirtti. Bunun teknolojiyle çözülmesi gerektiğini öne sürdü ve ekledi:

“Libra hakkındaki bu türlü bir fikrin olduğuna inanıyorum. Yeni bir para ünitesi oluşturmamız gerektiğini düşünmüyoruz, lakin tüm para ünitelerini anında kalibre etmek için kullanılan bir teknoloji, işte bu yapılmalı. ”

Fink, global finansal sistemin işletme fiyatlarını azaltmak için Libra kripto para ünitesi üzere memleketler arası bir para ünitesine gereksinim duymadığını belirtti. Bunun yerine, her sürece muhakkak bir teknolojik düzeneğin dahil edilmesinin süreç maliyetini en aza indireceğini söyledi. Yönetici kelamlarına şöyle devam etti:

“Libra’ya gereksinimin yok. Birkaç temel nokta için anında eurodan dolara para kazandırabilen ve bunları kalibre edebilen bilgisayarlarınız var. ”

Haberlerde, Blackrock’un BTC vadeli süreçlerine yapılan yatırımlar da dahil olmak üzere Bitcoin (BTC) pazarındaki potansiyel iştiraki pahalandırmak için bir çalışma kümesi kurduğu bildiriliyor. Yatırım idaresi, kripto para ünitelerine karşı kritik duruşu ile biliniyor. Fink, BTC’yi Ekim 2017’de kara para aklama endeksi olarak tanımlamıştı ve bunu kripto para ünitesinin 20.000 dolara ulaşmasından iki ay evvel açıkladı.

The post “Libra’ya Değil Teknolojiye Gereksinimimiz Var!” appeared first on Kripto Para Haberleri Başkanı.

Başa dön tuşu