Binance’den Rekor Kar

Kripto para dalında yaşanan olumlu gelişmeler, bu ekosistemin olmazsa olmaz bir kesimi olan borsaların kar oranlarına da yansıyor. Bilhassa olumlu gelişmelerin yaşandığı, markette havanın olumluya döndüğü ve başta Bitcoin olmak üzere, kripto para genelinin yaşadığı artış ile birlikte, borsalar da hareketleniyor ve hacim artışları yaşıyorlar. Bu artışlar da, kendini kar oranında artma ile gösteriyor.

İşte bu borsalardan bir tanesi Binance oldu. Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak nitelendirilen ve IEO hizmetinin verildiği Launchpad’den, prestiji para kapısı olan ulusal borsalara, marj ticareti süreçlerinden DEX borsalara kadar çok geniş bir spektrumda hizmet veren borsa, tarihinin en âlâ ayını geçtiğimiz Haziran’da yaşadı.

Konuyla ilgili ortaya çıkan ve derlenen datalara nazaran, Binance borsasında son periyotta büyük bir hacim artışı yaşanıyor.

Kripto para dalında son büyük ralliyi Aralık 2017’de görmüştük. Binance’in o periyot yakaladığı aylık hacim 20 milyar dolardı. Lakin geldiğimiz periyotta, geride bıraktığımız Haziran ayı boyunca Binance toplamda 60 milyar dolarlık hacmi geçti ve akıl almaz bir sayının altına imza attı.

Bu yakalanan hacim sayısı ile ilgili olarak konuşan Larry Cernak, Binance’in bu periyottaki net faaliyet karının 165 milyon doları aşacağını söyledi. Bu da, borsa için bir rekor manasına geliyor.

Binance’den Rekor Kar yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu