BingX, SUI Listelenmesini destekleyecek

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan BingX, 3 Mayıs 2023’te SUI Mainnet’in lansmanına ve Spot Listelemesine destek verecek.

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan BingX, 3 Mayıs 2023’te SUI Mainnet’in lansmanına ve Spot Listelemesine destek verecek.

SUI, gelecekteki Web3 kullanıcılarını mutlu edecek deneyimleri daha kolay bir şekilde oluşturmalarına olanak tanıyan, yeniden tasarlanmış ve sıfırdan oluşturulmuş bir Katman 1 blokzinciridir. SUI, yatay olarak ölçeklenebilir iş hacmi ve depolamaya sahip, yüksek hızlı ve düşük maliyetli uygulama geliştirmeye izin veren, merkeziyetsiz bir “Proof-of-Stake” blokzinciridir.

BingX, SUI Mainnet lansmanını destekleyerek, SUI’nin hızı ve ölçeklenebilirliği aracılığıyla kripto endüstrisinin yeniden şekillendirilmesine yardımcı oluyor. Ek olarak SUI, basit işlemlerde fikir birliği ihtiyacını ortadan kaldırarak Tek-Yazma-Nesneler için optimize edilmiştir. Bu nedenle SUI, transfer işlemlerinin gerçek zamanlı tamamlamasına ihtiyaç duyulan oyunlara ve diğer ortamlar için önemli bir kolaylaştırıcıdır. Bant genişliği maliyetlerinin sürekli azaldığı bir dünyada SUI, kullanıcılar adına oy verme gibi etkinlikleri basit, eğlenceli ve belki de karlı hale getiren bir hizmetler ekosistemi yaratıyor.

Etkinlik sürpriz hediyeleri ve olanakları için BingX Spot Listeleme Sayfasını ziyaret ediniz.

“SUI Mainnet’in lansmanını desteklemekten mutluluk duyuyoruz.” diyerek açıklamada bulunan BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington, şunları da ekledi:

“Dijital varlık ekosisteminde devrim yaratma, daha güvenli ve daha erişilebilir bir dijital para dünyası yaratma vizyonunu paylaşıyoruz. BingX, kullanıcılarımıza fayda sağlamak ve kripto ortamını değiştirmek için her zaman ortak olmayı ve daha kaliteli projeler sunmaya çalışıyor. Kullanıcılarımıza fayda sağlamak ve kripto ortamını değiştirmek için her zaman daha kaliteli projeler sunmaya ve ortaklıklar oluşturmaya çalışıyoruz.”

 

Başa dön tuşu