Bitcoin 10.000 Dolara Düştü!

Bitcoin son vakitlerin en büyük düşüşlerinden birisini gerçekleştirdi ve fiyatında bir gün içerisinde yüzlerce doları geçen bir düşüş yaşandı. Birkaç haftadır yükseliş eğilimi gösteren Bitcoin’in toplam 4.000 dolar kıymet kaybetmesi üzerinde kimi kripto para ünitesi sahipleri reaksiyon gösterirken, kimileri da bu düşüşlerden sonra tekrar yeniden bir yükseliş olacak olduğunu düşünüyor. Bitcoin yatırımcıları, kripto para sahibi olarak daha büyük bir artış beklerken, düşüş olmasının kabul edilemez olduğunu düşünse de yatırımcıların bir kısmı satış bile yapmamakta ısrarcı.

Bazı kripto para sahipleri bu düşüş tesirinin ne kadar mühlet boyunca devam edecek olduğunu sorgularken, kimileri da düşüşlerden ötürü ne yapacak olduklarına karar veremiyor. Bitcoin 10.000 dolar düzeyine düştüğü için birtakım yatırımcılar bu düşüşten ötürü mağdur olduklarını tabir ederken, kimileri da en düşük düzeyden alım yaptıklarını ve bu düzeyin gerisinden yeni bir yükseliş olacak olduğunu düşünüyor.

14.000 dolar düzeyinden 10.000 dolar düzeyine düşen Bitcoin’in ne vakit tekrar 14.000 dolar düzeyine kadar yükselecek olduğu konusu merak ediliyor. Bitcoin yatırımcıları dışında altcoin yatırımcıları da bunu merak ediyor.

Haberin devamı: Bitcoin 10.000 Dolara Düştü! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu