SWIFT, Para Transferinde Ripple Hızına Erişiyor

Kripto para kesiminin ortaya çıkışının kıymetli emellerinden bir tanesi de süratli para transferiydi. Şu an için ferdî bazda elbette bunun tesirini görmek mümkün. Bilhassa de ferdi bazda yapılan kripto para transferleri, uluslar ortası para transferlerine nazaran çok çok daha süratli ve efektif. Lakin bu noktada geride kalmak istemeyen bu sistemlerin kullanıldığı SWIFT ise, çalışmaya devam ediyor.

Özellikle kripto para bölümünün ünlü kripto parası Ripple, bankalar ortası para transferlerini SWIFT’e nazaran çok daha kısa müddetlerde yapıyor. Hatta o denli ki, Ripple yöneticileri ana pazarlama mantığını bu temele oturtmuş durumda.

Ancak mevzuyla ilgili SWIFT kampından gelen son , Ripple’ın bu alanda üstünlüğü kaptırmaya başladığının da bir ispatı üzere.

Firmanın yaptığı son denemede çıkan sonuçlar nitekim de çok ilgi cazip ve başarılı. O denli ki, ortalarında Avustralya, Çin, Kanada, Hollanda, İngiltere ve Singapur üzere birçok farklı ülkede yer alan bankanın katıldığı bir deneme gönderiminde, para transferi ortalama 25 saniye oldu.

Bu para transferleri denemelerinin en kısa süreni ise 13 saniye oldu. Bu durum da, kripto para dalında yer alan Ripple’a, firmanın artık giderek daha fazla yaklaşması biçiminde yorumlandı.

SWIFT, Para Transferinde Ripple Suratına Erişiyor yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu