Bitcoin 10.000 Doların Altına Düşecek Mi?

Bitcoin fiyatı son devirde düşüş eğilimini devam ettiriyor. Bitcoin pazarında yaşanan bu düşüşler pazardaki yatırımcıların daha sıkıntı karar vermesine ve daha çok satış yapmasına sebep oluyor. 10.300 dolara kadar düşüş gören Bitcoin, yatırımcılardan olumsuz reaksiyon çekerken, beraberinde kar ve panik satışları ortasında gidip gelen yatırımcıların sayısı giderek artıyor. Bitcoin fiyatının düşecek olduğundan daha çok telaş eden yatırımcılar panik Bitcoin satışları yaparken, beraberinde birçok kripto para ünitesi sahibi de düşüşlerin tetiklenmesinden ötürü kaygı ediyor.

Bitcoin’i kimlerin ve nasıl düşürdükleri hakkında ise piyasada yapılan son yorumlar ve açıklamalar yatırımcıların aslında balinalar ile birlikte hareket edip kar ve panik satışları yapması sonucunda düşüşlerin olduğunu gösteriyor.

Neden bilinmiyor olsa bile kripto para piyasasında bu düşüşler ile ilgili çok büyük yeni düşüşler olabilecek olduğu argüman ediliyor. Bitcoin fiyatının düşmesi ve yükselmesi ile ilgili yatırımcılar nasıl karar verip nasıl alım ve satış atılımı yapacak olduklarına bazen kendileri de sıkıntı kararlar vermek zorunda kalabiliyor. Bitcoin’in gidişatı hakkında kripto para ünitesi yorumcuları ise olumlu konuşmuyor.

Haberin devamı: Bitcoin 10.000 Doların Altına Düşecek Mi? birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu